Hur mycket av det du tänkt har blivit verklighet i ditt liv? I tankarna ryms storslagna planer, att byta jobb, börja studera, flytta utomlands eller starta eget!  Man vill mycket men vågar inte, rädslor att misslyckas, dålig ekonomi eller bara oförmåga, kan vara några förklaringar till att ingenting händer. Att stanna i trygghetszonen kan vara tryggt för stunden men samtligt förödande. Otillfredsställelsen kan leda till bitterhet och offermentalitet skapas.  Vår frihet att göra det vi är skapta för tyngs ner av vardagsbestyr och slentrian.

 Har du kommit till en punkt i ditt liv där du känner att din utveckling stannat av? Att du drömmer om att göra något annat? Människan har en inbyggd önskan om att vilja utvecklas i alla aspekter av livet. För att vända på den negativa trenden behöver vi ta över förarrollen i våra liv. Vi behöver ta initiativet till förändring, vi behöver lyssna på de små inre viskningarnas budskap. Vi behöver hitta motivationen till förändringen. Min dröm är att hjälpa dig hitta din dröm. Tillsammans utforskar vi vad som ger dig glädje, vilka dina livsmål är och hur de ska uppnås. Vi jobbar i vårt undermedvetna med målintegrering, vi arbetar aktivt med att sätta mål och med att öka förutsättningarna att nå dem. Eftersom hjärnan inte kan se skillnad på fantasi och verklighet är möjligheterna för dig oändliga Min målsättning är att du ska bli den bästa versionen av dig själv genom uppfylla dina drömmar. Sitt inte och vänta på att någon ska komma med lyckan förpackat i ett paket, du är din egen lyckas smed och du är värd det bästa!     

Yesterday I was clever so I wanted to change the world. Today I am wise. So I am changing myself //Rumi”.

 

 Om mig

Jag vill beskriva mig själv som en hippie i kontorskläder. Jag har en fot i den spirituella världen och en fot i den akademiska världen. Jag är gift och har två små buspojkar och en hund och en kanin som berikar mitt liv med mycket kärlek (och några gråa hår)! Jag är utbildad beteendevetare med en fil.kand. i psykologi. Vidare är jag Lic. mental tränare och cert. Internationell coach från Skandinaviska Ledarhögskolan. Jag är även utbildad mediyoga instruktör. Största delen av min karriär har jag arbetat med rekrytering och personal på arbetsplatser som ICA, Findus, Arbetslivsresurs och inom kommunen med socialt arbete vilket har gett mig en gedigen kunskap och erfarenhet i att arbeta med människor. Jag är en sökare efter nyckeln till balans i livet, där jag kan vara närvarande och känna mig levande och kärleksfull i alla möten. Jag är glad och tacksam över att jag har funnit redskapen mental träning och mediyoga samt kunskap om den gröna maten, som dagligen ger mig energi och utveckling. Jag älskar utveckling och utmaningar och utbildar mig ofta. Min passion är att leva det gröna hälsosamma livet där fokus ligger på en holistisk syn, där rätt tankar och känslor liksom kost och träning ska samspela. Jag är vegetarian och älskar att inspirera och att bli inspirerad.

 

Mental Träning/Coachande samtal

Målet med mental träning är att du ska prestera och må bättre oavsett om du vill att ditt självförtroende och självkänsla ska stärkas eller om du vill uppnå högt uppsatta mål. Jag är utbildad av den mentala träningens grundare - Lars-Erik Uneståhl – både som Licensierad mental tränare och internationellt certifierad ICC coach. Metoderna inom den mentala träningen och coachingen är beprövade med mycket goda resultat av terapeuter och klienter runt om i världen. Muskulär och mental avslappning, självhypnos, förmåga att skapa ditt mentala rum, skapa ditt drömliv, uppnå dina mål, finn ditt kärnvärde och livshjulet, är några av de övningar jag kommer att guida dig in i. Syftet med mental träning är att du ska få redskap och kunskap att på egen hand klara av detta. Med hjälp av coachingens kraftfulla frågor kommer svaren och lösningar från dig själv.

 

Mediyoga

MediYoga är en terapeutisk yogaform som syftar till att balansera kropp och sinne samtidigt som kroppens självläkande processer stimuleras. Mediyogan har sitt ursprung i kundaliniyogan och knyter samman uråldriga holistiska redskap med den modernare medicinen. Yoga är ett helt filosofiskt system som stöttar vår egen läkning. Programmen och rörelserna inom mediyoga är baserade på forskning från flera av landets universitetssjukhus och finns idag på flera hundra vårdenheter. Instruktörer inom mediyogan är medicinsk skolade och kan på bästa sätt vara ett komplement till vården. Genom skolmedicin kan akutlägen upphöra och med hjälp av mediyoga kan grundorsaken till problemen åtgärdas. Mediyoga är för alla och under passen i grundkursen sitter eller ligger vi mest ner, på en yogamatta. Det går även bra att yoga på en stol. Mediyoga har visat sig vara särskilt bra för utmattningssyndrom, migrän, sömnstörningar, hjärt-kärlsjukdomar, rygg och nackproblem där goda forskningsresultat har påvisats.

 

Yoga för speciella tillfällen

Här anpassar jag yogan för ett unikt tillfälle tex möhippa/event/inspiration eller företagsyoga.

Känn dig varm välkommen att ta första steget till ett härligare liv! Vill du komma i kontakt med mig, boka tid eller har funderingar. Kontakta mig på loveyogajenny@outlook.com